fbpx

Grab Discount Hingga RM5,000

10 Foto kahwin outdoor tempatan tetapi nampak seperti di luar negara

Kahwin hanya sekali. Pastinya gambar-gambar kahwin yang diimpikan perlu cantik, lawa dan penuh nostalgia. Zaman sekarang, gambar kahwin sangat penting dan dititikberatkan oleh yang bakal berkahwin.

Fotografer di Malaysia sebenarnya sangat berbakat dan dapat hasilkan output gambar yang lawa. Ini 10 Outdoor Photo oleh photographer lokal yang nampak seperti berada diluar negara.

Seperti berada di pergunungan oversea

Nampak macam ada diluar negara, ditepi hutan pergunungan yang sejuk. Tetapi percaya tak lokasi kawasan gambar ni hanya di Johor, Malaysia. Wow!

Foto diatas dari Hellojane

Berangin seperti di Hawaii

Kahwin ditepi pantai diluar negara memang digemari si pengantin disana. SBXS Photography gemarkan cabaran dan sukakan output gambar yang seakan anda berada di Hawaii. Sekali lagi, anda hanya berada di Malaysia.

Foto dari SBXS Photographer

SBXS photographer boleh menjadi pilihan jurugambar anda dengan Pakej Foto Nikahsatu.

Tepi tasik atau pantai seluas cinta kita

Ditepi tasik dan ditepi pantai sinonim dengan ketenangan dan simbolik gambar kahwin yang santai dan romantis. Lokasi hanya di Terengganu dan Chini Pahang sahaja.

Foto diatas dari By.Dalliance

 

By Dalliance boleh menjadi jurugambar kahwin anda dengan booking Pakej Foto di Nikahsatu

 

Hakikatnya, anda boleh dapatkan gambar kahwin selawa gambar-gambar diatas walaupun anda berada di Malaysia. Banyak kawasan menarik boleh digunapakai untuk hasilkan gambar secantik ini. Jurugambar kahwin Malaysia kini lebih berfikiran luas dan kreatif. Pastinya mereka dapat merealisasikan impian gambar kahwin anda bak berada diluar negara.

Share

Keep on reading

Walaupun dibantah ibu bapa, generasi sekarang berjaya buat majlis kahwin waktu malam

9 months ago

Idea Hiasan Untuk Dewan Kahwin Yang Ringkas Tapi Menarik

3 years ago

Ini Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Buat Majlis Kahwin Di Dewan

3 years ago