Nak majlis nikah feel macam artis tapi bayar harga jimat?

Apa itu Nikah Studio?

NikahStudio ialah sebuah event space yang direka ekslusif khusus untuk majlis pernikahan. Ia dilengkapi dengan teknologi digital seperti LIVE Streaming untuk membolehkan majlis anda disiarkan LIVE untuk tontonan rakan-rakan lain.

Kini dibuka di Kuantan & Kuala Lumpur!

akan datang di lebih banyak lokasi untuk memberikan anda majlis nikah premium pada harga jimat

Pilih lokasi NikahStudio yang anda ingin lihat

Pahang

Nikah Studio Kuantan

Kolaborasi Design Bersama

KayuWoods

KayuWoods

Pelamin dan deco oleh KayuWoods, jenama terkenal dengan rekaan yang luar biasa.

Abadikan memori majlis nikah anda dalam suasana cantik dan premium

Play Video

Apa kata pelanggan kami…

Sejak di lancarkan, Studio Nikah Kuantan menjadi satu lokasi pilihan pasangan di Kuantan untuk melangsungkan majlis pernikahan dalam suasana yang jadi idaman mereka.

Amira & Izwan

Majlis Nikah + Live Streaming

Bila lihat balik recording dan foto-foto kami sangat gembira. Saat paling penting dalam kehidupan kami kelihatan sangat premium. Betul lah mereka kata, feel macam artis.

Miera Harun

Majlis Nikah + Live Streaming

Pengurusan majlis nikah yang tersusun dan saya betul-betul enjoy. Mula-mula tu plan nak nikah kat Pejabat Agama je, nasib baik jumpa studio ni.. daripada majlis biasa-biasa terus jadi luar biasa !

Azlina & Faizal

Majlis Nikah + Live Streaming

Saya pilih slot malam. Suasana & feeling dia sangat best. Live streaming tu saya sangat suka, kawan2 di seluruh Malaysia semua layan tengok dan saya dapat Salam Kaut Digital !

Harga & Pakej untuk Nikah Studio Kuantan

Ansuran 24x
Bayar Tunai

Sewa Studio

Harga dari

RM

45

.83

sebulan

Best Seller

Pakej Lengkap Nikah

Harga dari

RM

145

.83

sebulan

Pakej fotografi

Live Streaming

Digital Nikah Solution

Including

Sewa Studio

Harga dari

RM

1,100

.00

Best Seller

Pakej Lengkap Nikah

Harga dari

RM

3,500

.00

Pakej fotografi

Live Streaming

Digital Nikah Solution

Including

There is more location available. Check other locations here

Anda nak Nikah Studio di bandar anda?

Kami harapkan respon anda untuk kami kembangkan model bisnes ini ke bandar anda.


  • Lokasi yang diinginkan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kuala Lumpur

Nikah Studio TTDI

Kolaborasi Design Bersama

KayuWoods

KayuWoods

Pelamin dan deco oleh KayuWoods, jenama terkenal dengan rekaan yang luar biasa.

Nikah Studio TTDI akan dibuka Ogos ini !

Anda masih boleh datang untuk temujanji dan melihat lokasi serta pakej yang kami tawarkan. Sila berikan info di bawah untuk kita set temujanji di Nikah Studio TTDI

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

In collaboration with

The Calla

The Calla

With the experience of decorating for multiple well-known celebrities including Yuna and Siti Saleha, The Calla definitely has the touch to make your solemnization to be your most memorable moments

Beautifully crafted studio for your most memorable moment

Play Video

What others said about us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation 

Customer’s name

Solemnized at NikahStudio TTDI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi

Customer’s name

Solemnized at NikahStudio TTDI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi

Customer’s name

Solemnized at NikahStudio TTDI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi

Harga & Pakej untuk NikahStudio TTDI

24x Instalment
Bayar Tunai

Rental Only

Price starting from

RM

45

.83

per month

Best Seller

Full Package

Price starting from

RM

145

.83

per month

Pakej fotografi

Live Streaming

Digital Nikah Solution

Including

Rental Only

Price starting from

RM

1,100

.00

Best Seller

Full Package

Price starting from

RM

3,500

.00

Pakej fotografi

Live Streaming

Digital Nikah Solution

Including

There is more location available. Check other locations here

Anda nak Nikah Studio di bandar anda?

Kami harapkan respon anda untuk kami kembangkan model bisnes ini ke bandar anda.


  • Lokasi yang diinginkan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.