Nak majlis nikah feel macam artis tapi bayar harga jimat?

Apa itu Nikah Studio?

NikahStudio ialah sebuah event space yang direka ekslusif khusus untuk majlis pernikahan. Ia dilengkapi dengan teknologi digital seperti LIVE Streaming untuk membolehkan majlis anda disiarkan LIVE untuk tontonan rakan-rakan lain.

Kini dibuka di Kuantan!

akan datang di lebih banyak lokasi untuk memberikan anda majlis nikah premium pada harga jimat

Pilih lokasi NikahStudio yang anda ingin lihat

Nikah Studio Kuantan

Kolaborasi Design Bersama

KayuWoods

KayuWoods

Pelamin dan deco oleh KayuWoods, jenama terkenal dengan rekaan yang luar biasa.

Abadikan memori majlis nikah anda dalam suasana cantik dan premium

Play Video

Apa kata pelanggan kami...

Sejak di lancarkan, Studio Nikah Kuantan menjadi satu lokasi pilihan pasangan di Kuantan untuk melangsungkan majlis pernikahan dalam suasana yang jadi idaman mereka.

Amira & Izwan

Majlis Nikah + Live Streaming

Bila lihat balik recording dan foto-foto kami sangat gembira. Saat paling penting dalam kehidupan kami kelihatan sangat premium. Betul lah mereka kata, feel macam artis.

Miera Harun

Majlis Nikah + Live Streaming

Pengurusan majlis nikah yang tersusun dan saya betul-betul enjoy. Mula-mula tu plan nak nikah kat Pejabat Agama je, nasib baik jumpa studio ni.. daripada majlis biasa-biasa terus jadi luar biasa !

Azlina & Faizal

Majlis Nikah + Live Streaming

Saya pilih slot malam. Suasana & feeling dia sangat best. Live streaming tu saya sangat suka, kawan2 di seluruh Malaysia semua layan tengok dan saya dapat Salam Kaut Digital !

Harga & Pakej untuk
Nikah Studio Kuantan

Download Brochure Digital Nikah Studio Kuantan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.