Baru-baru ini artis Malaysia, Farah Nabilah dan pasangannya, Amirul Yunus telah selamat menjadi sepasang suami isteri yang sama cantik, sama padan pada 20 Disember 2019.
Di laman sosial Twitter, ramai yang sukakan dan gemar majlis kahwin Farah Nabilah yang berunsurkan 3 jenis tema iaitu; Mehndi Night dan Bollywood Night. Pada 5 Januari 2020, Farah Nabilah dan Amirul Yunus mengadakan majlis perkahwinan mereka dengan tema seperti bak puteri dan putera.
Alive. Wedding ingin kongsikan dengan anda dengan gambar-gambar menarik semasa ketiga-tiga majlis mereka & mungkin boleh jadikan inspirasi kepada anda juga.
The Solemnization Ceremony of Mohammed Amirul Yunus & Farah Nabilah Dato’ Saipuddin


Sama cantik sama padan, bukan? Rona putih yang digunakan dalam majlis ini sesuai kerana maksudnya yang ‘pure’ and ‘sincere’.
Photos above are fully owned by WedLocx.co
Mehndi Night of Amirul Yunus & Farah Nabilah


Lawanya kombinasi warna purple dan light cream ni, sesuai dengan tema majlisnya. Kalau anda gemar Arab-style, busana pasangan ini boleh dijadikan inspirasi.
Images above are fully owned by Autumn Story
Bollywood Night of Amirul Yunus & Farah Nabilah



Images above are fully owned by Autumn Story. Wedding Decorator by Reka Teemor
Photobooth AliveWedding pilihan Farah Nabilah & suami
Di malam majlis Mehndi Night ni juga, Farah Nabilah & Amirul Yunus menggunakan servis Photobooth daripada AliveWedding. Meriah tau Photobooth sebab semua tetamu taknak lepaskan peluang berselfie di hadapan Photobooth.
Swipe Imej kekiri untuk lihat selfie Farah Nabilah & pasangan dan tetamu yang hadir.